bildspel1
bildspel1
bildspel2
bildspel2
bildspel4
bildspel4
bildspel3
bildspel3

Samarbetspartners

R&J Graphics samarbetar med följande företag på följande marknader.
Service representant för följande:

GSE Dispensing BV:
Holländskt företag som tillverkar doserings maskiner för flytande färg. R&J servar, installerar samt reparerar maskiner World Wide.

Colormatic:
Norskt företag som tillverkar doserings maskiner för offset färg. R&J servar, installerar samt reparerar i Sverige och Danmark.

Canepa:
Försäljning av tryckmaskiner flexo som: CI-tryckpresar, pås tryckmaskiner, fönster-pås maskiner,papper säck tryckmaskiner. Vi kan även hjälpa till med sälja och köpa begagnade tryck maskiner.

Pulse:
Ledande inom rengöring för tryck produktion. Tvättvätskor, anilox valsar samt skydd för anilox valsar. Vi har även tvätt maskiner för kliché, anilox valsar samt maskin detaljer. Vi har även rengöring av anilox valsar med laser. Vi var först i Europa med denna teknik för grafiska branschen. Vi kan rengöra anilox valsar i maskin utan att valsarna behöver plockas av från maskinen.

AVT:
försäljning av automatisk kontroll system som implementeras i tryckmaskin eller omspolningsmaskin. System som säkrar kundens kvalitet under tryckning.

BGM Ltd:
Omspolnings maskiner för etikett material. Bredd 500mm.Die cut, Slitters.

Billhöfer:
Billhöfer tillverkar ark laminerings maskiner både för papper och metall.

Opticolor:
Automatiska kontrollsystem för viskositet och automatisk kontroll av färgtemperatur.

CBG:
Rakelstål och ändtätningar för rakel hållare. CBG är stora i södra Europa. Egen produktion så alla former och hårdheter finns för ändtätningar.

Techscan:
Manuella och automatiska kamerasystem för övervakning av tryckt material.

K2:
försäljning av tryckmaskiner för smalbane produktion.

Övrigt:
Vi säljer även pneumatiska pumpar från ARO, mixers och omrörare för färg fat och IBC containers samt syntet raklar från Estilam.